Contacti amb nosaltres

Assessorament al client
QQ assessor al client: 895880000
QQ assessor al client: 380320512
Bústia assessor al client: enquiry@passignment.com
Cooperació de l'agent
Agent de Campus + assaig consultor docent team, amb l'adreça següent
Escriptors per 59 correu electrònic cooperativa apoderat: co@passignment.com
Propostes de queixes
Queixes de servei al client, queixes dels clients, reclamacions de qualitat complaintsplease en contacte amb l'adreça següent
Queixes sobre el correu electrònic: feedback@passignment.com

Casa > Notícies > Contingut

Carrera completa necessita atenció enllaços

Passignment | Updated: Sep 15, 2014

Un temes tema de tesi és un pas clau en el treball, el títol és molt important seleccionar la correcta o no, afecta directament la qualitat de la tesi. En primer lloc, l'instructor ha tenir plenament en compte dels seus recursos existents i la capacitat de treballar en alguns de la guia experimental o teòric existent, basat en el tema seleccionat adequat per als estudiants de fer d'investigació. En segon lloc, la Universitat ha organitzat experts, professorat declarat professors tema combinar projectes d'investigació dut a terme estudis de viabilitat, vegeu el tema contingut, càrrega de treball i altres aspectes del grau de dificultat no es realitza a les necessitats d'una investigació grau. Finalment, l alumnat auto-temes segons interessos, punts forts, aficions, la capacitat de triar el seu propi nivell de tema de tesi. Quan el tema ha de prestar atenció al tema són els següents: els alumnes aprenen el tema ha de combinar amb un professional, per complir els requisits dels objectius de la formació professional, els estudiants són capaços de fer un ús complet del coneixement, aconseguir qualitat professional, formació de competència professional; tema hauria de ser diversificat, contingut hauria de novel·la, hauria d'alumnes i professors del nivell actual de sortida de l'experiència, ple ús de la docència existents, equips de laboratori per completar la tesi; combinar els requisits de l'instructor, per tal que els estudiants auto-seleccionats tema i per tant bé reflecteix plenament la subjectivitat dels estudiants, mobilitzar l'entusiasme dels alumnes per completar la tesi; aplicació estricta del principi d'una persona, una pregunta al mateix temps, podem no i anterior hagin cursat el mateix tema de tesi, garantint així que cada tesi estudiant completat de forma independent; el títol de tesi ha no ser seleccionat massa gran, que la càrrega de treball ha de ser adequat per assegurar que els estudiants acabada en el termini estipulat; defensor que combina temes d'investigació d'avantguarda, com ara la producció real, que ajudarà a millorar la capacitat dels estudiants que es graduen després de l'aplicació del coneixement en pràctiques.
Dos estudiants tenen el tema de tesi de tesi de declaració de missió, l'instructor s'emetran missió de tesi, el seu contingut inclouen: la necessitat d'estudiar el contingut, propòsit i significat; processament i anàlisi mètodes utilitzats en els mètodes d'estudi i dades; estudi de dificultat i l'enfocament; la necessitat de consultar la literatura; estudi horari i així successivament. Els estudiants a través de la declaració de missió, comprendre la necessitat de realitzar la seva feina, tenir en compte per tal de tenir treball de tesi de manera ordenada, un propòsit, ordenada.
3 document recuperació i obertura informe escriure pregunta oberta és la tesi de l'enllaç pilot. Tesi sota la tutela del professor assignat missió, accés a materials de referència i literatura rellevant és una part essencial, en primer lloc, els alumnes ha d'aprendre com obtenir coneixements rellevants i comprensió de l'actual progrés en els camps triats d'investigació i fer plena recerca de treball. En segon lloc, segons la informació disponible, un detallat pla per desenvolupar el seu propi treball i s'esforcen per ser innovadors en el camp d'estudi. Finalment, escriure l'informe d'obertura, obrint l'informe se centra en la base de temes; contingut bàsic de la investigació, el focus i dificultats; programes de recerca més importants, incloent-hi mètodes d'investigació d'adoptar, els treballs preparatoris i les principals mesures adoptades; progrés de les disposicions de projecte d'investigació. Obre mitjançant debat, perquè una comprensió més completa del programa de recerca d'estudiants.
4 càlcul experimentals o teòrics estudis preparatoris s'ha treballat, aquest és el veritable nucli de l'obra en la tesi d'un enllaç, s'han desenvolupat els alumnes obertura informe basat en el pla de treball desenvolupat d'acord amb una raonable càlculs experimentals o teòrics arranjaments substantiva experiments o càlculs. Aquesta sessió, l'instructor està disposada a ajudar els estudiants o material de laboratori i materials necessaris per al programari de càlcul, per tal de garantir el progrés de la tesi, els estudiants han de prestar atenció al laboratori per complir amb les regles i regulacions, ha de tenir bona ciència i estil de treball. Els estudiants estan obligats a prova registres de manera oportuna, precisa tractament de dades experimentals, mentre treballava per a l'anàlisi de dades per tal de detectar problemes resolts amb promptitud. En aquest procés, professors hauria de guiar els alumnes conducta informe periòdic regularment organitzar i supervisar els progressos d'alguns antics alumnes resumir, identificar els problemes i dificultats en l'obra i proposar solucions. En una orientació sobre el procés de tesi, mestres hauria d'inspirar els estudiants a pensar sobre el problema des d'un angle diferent, per animar els estudiants a fer preguntes, entusiasme, la iniciativa i la creativitat dels alumnes.
tesi 5 escriptura tesi és per posar a prova la capacitat d'escriptura dels estudiants és una part important d'un servei integral, cal reservar, d'acord amb els requisits de la tasca de recollir una gran quantitat de documents resum, seleccionar el punt d'entrada adequada, amb la seva llengua per expressar el contingut dels treballs de recerca i propòsit a assolir i tenen sentit; després presenta a si mateix per explicar la feina feta, vostè necessita tenir una argumentació viable, concloent argumentació, argumentació racional rigorosa; Finalment, analitzar i resumir l'obra va concloure. Abans d'escriure documents, professors orienten els estudiants per realitzar el format prescrit per assaig de l'escola d'escriptura, assenyalant la necessitat de moltes coses. Tesi escriptura no és tot el treball realitzat abans el costat escriure ha d'aprendre fent, acabant d'escriptura requereixen que els estudiants a resumir una etapa en qualsevol moment, a la proposta marc bàsic de principis i estructura del paper, ho pot fer fuga plena de formigó. En la tesi en procés d'escriptura, l'instructor ha seriosament revisar, paraula per paraula al paper a modificar, qüestions oportuns i modificacions, una bona tesi sempre haurà de ser modificat en diverses ocasions, l'única manera d'assegurar la qualitat del paper.
6 pre-defensa i defensa resposta oficial és l'últim enllaç per fer la tesi, però també una prova de treballs dels alumnes, és l'avaluació d'habilitats verbals d'estudiants, habilitats científiques en la redacció pensant, com ara la qualitat general. Seu èxit o fracàs determina els resultats del projecte final de carrera, en particular, per donar atenció a aquesta part, feia no semblen fer menys feina, és també fent bé, però que no s'expressa, dir-ho. Així, abans de la resposta formal, orientació professors sovint permeten estudiants fer les seves pròpies presentacions PPT davant parlar moltes vegades, però una millor aproximació és que el professor i altres estudiants van participar en una pre-defensa, que equival a un assaig, que podem identificar problemes, componen per falta d'experiència en ajudar els estudiants que s'acumulen alguns de defensa , aquest enllaç pot ser que els alumnes passen una defensa tesi formal va posar una bona base. Segons el demandat quan l'alumne oficial demandat regles, procediments, requisits, primer informe per explicar els treballs, defensa companys d'equip basats en l'avaluació dels alumnes i presentació d'informes el contingut de documents presentar preguntes, els alumnes va plantejar la qüestió segons el Comitè d'avaluació va explicar, després el grup demandat per deliberar i donar els èxits demandat. Els estudiants haurien de ser modificades segons la qüestió del paper avaluar la vista proposades pel demandat i el demandat, perfecte.


Butlletí

Si us plau, introdueixi la seva adreça de correu electrònic i subscriure's a les nostres alertes de notícies

Certificatian

La companyia ha passat ISO9001: 2008 gestió de qualitat sistema ceritification.

Contacti amb nosaltres

 

Passignment

share: